– et forum for exlibriskunsten

2018 er igen et ‚Kongres-år‘, den 37. F.I.S.A.E. internationale exlibris kongres afholdes denne gang i hjertet af Europa, i den traditionsrige hovedstad Prag, Tjekkiet. Fra den 28. august til den 2. september mødes exlibrisvenner fra hele verden. Ikke mindst på baggrund af det tjekkiske exlibris selskabs (SSPE) mange aktiviteter og det endda meget store antal medlemmer kan der forventes en tilstrømning af exlibris interesserede fra hele verden.
Kongressen afholdes i de moderne udstillingslokaler af MANES i centrum af Prag. Der vil med stor sandsynlighed blive etableret busforbindelse fra hotellet, der er storslået og rimelig i pris, men ikke ligger i centrum.
I forbindelse med kongressen er der udskrevet en international exlibris konkurrence, der sikkert vil aktivere mange kunstnere verden over. Under kongressen vil der være en række udflugter, ikke mindst for de ledsagere, der ikke deltager i de ofte heftige ’byttekampe’. Selve byen Prag er jo en historisk perle og international storby, og lokker til individuelle besøg for at se nærmere på de mange seværdigheder.
Kongresledelsen holder alle, der er interesseret dette sikkert storslåede arrangement, løbende orienteret om den aktuelle stand på SSPE’s hjemmeside www.sspe.cz