– et forum for exlibriskunsten

Som på næsten alle områder er det nu også exlibriskunsten, som kineserne har kastet sig over. Siden den internationale kongres i 2008 har der været mange udstillinger – også internationale – og der er stor aktivitet i de tre kinesiske selskaber, der på forskellig vis beskæftiger sig med exlibris. Særligt aktiv er ’Shanghei Fu Xian Zhai Exlibris Society’ med dets præsident Wang Rong. Selskabet arrangerer i efteråret ’The 5th Shanhai Fu Xian Zhai Exlibris Invitation Competition and Collection Exhibition of 2011’.
I Belgien vises i det international exlibriscentrum Sint-Niklaas en stor og repræsentativ udstilling med en af tidligere tiders meget kendte kunstnere, Nelly Degouy. Udstillingen vises fra juni til december.
I Polen var den pragtfulde middelalderborg Marienborg (Malbork) den første weekend i juni skueplads for den XXIII internationale exlibris biennale med deltagelse af godt 100 kunstner og samlere.
Det tyske exlibris selskab afholdt sit traditionsrige årsmøde i den lille men smukke by Herdecke godt 200 deltagere fra 14 lande, – nærmest en international kongres.